اجتماعی استان اصفهان تصاویر مرکزی

راه‌اندازی چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان اصفهان

راه‌اندازی چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان :

حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اظهار کرد: طی چند ماه گذشته چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان راه‌اندازی شد و تلاش بر این است که تمام تولید استان را زنجیره‌ای کنیم.وی ادامه داد: اگر چه تکلیف داشتیم ۳۰ درصد جوجه‌ریزی آرین باشد اما در ماه‌های گذشته جوجه‌ریزی آرین بیش از میزان تکلیف بود. همچنین واحدهای راکد و نیمه فعال را به زنجیره‌ها معرفی کردیم که شناسایی و وارد مدار شوند و تولید گوشت را افزایش دهیم.معاون بهبود تولیدات دامی سازمان اضافه کرد: در سال به طور متوسط شش تا شش میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی استان پوشش داده می‌شود اما تکلیف است که آمار جوجه‌ریزی را به ۹ میلیون برسانیم. در سه سال گذشته بر روی مرغ سایز کار کردیم و مردم به این سمت متمایل شدند که لاشه‌های کمتر از یک کیلو و ۸۰۰ گرم بخرند.

مهدی جمشیدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x