
اسماعیل قربانی مدیر شرکت مخابرات: ۹۹ درصد روستاهای دارای سکنه تحت پوشش تلفن همراه هستند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز، نشست خبری ، امروز چهارشنبه، اسماعیل قربانی، مدیر مخابرات منطقه اصفهان، به مناسبت روز جهانی مخابرات و هفته ارتباطات با اصحاب رسانه در محل سالن جلسات سردار شهید حاج قلسم سلیمانی برگزار گردید. اسماعیل قربانی، ابتدا از توسعه زیرساخت ها و ارائه خدمات فیبرنوری در سطح استان اصفهان گفت: : میانگین هزینه نگهداری یک خط تلفن ثابت در استان ماهیانه بیش از ۳۵ هزار تومان و میانگین درآمد کنونی مخابرات با لحاظ صدا و اینترنت حدود ۲۰ هزار تومان است.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان، در ارتباط با مسئله فیلترینگ و حوزه صنعت افزود: وظیفه مخابرات ارائه خدمات است و سیاست فیلترینگ از سوی حاکمیت اعمال می شود؛ دوم اینکه فیلترینگ به دلیل ایجاد محدودیت خدمات سبب شده تا اوپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی با کاهش درآمد روبرو شوند.

اسماعیل قربانی، ادامه داد: در حوزه فیلترینگ اوپراتورها دخالتی در تصمیمات حاکمیت ندارند و هیچ اپراتوری موافق فیلترینگ نیست؛ چراکه جدای از محدودیت هایی که ایجاد می کند، قطعا در حوزه درآمدی اپراتورها را با کاهش درآمد روبرو کرده است، زیرا مصرف کننده اینترنت پرسرعت با دسترسی بالا نیاز دارد و فیلترینگ خرید آن ها را کاهش داده است.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان، ادامه داد: حوزه صنعت ارتباطات کشور به صورت عام، دنبال توسعه و گسترش فضای مجازی و افزایش سرعت و مصرف است، اما این خواسته ما قطعا باید در طول خواسته حاکمیت و طبق سیاست هایی که قانون گذار تعیین می کند ارائه شود. ما نیازهای جامعه را در مسیر حاکمیت تأمین می کنیم.

اسماعیل قربانی، در رابطه با درآمد مخابرات و تعرفه هایی که الان وجود دارد گفت: نگهداری ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تلفن ثابت در استان با ۱۷۵ هزار پُست مخابراتی و هشت هزار و ۵۰۰ کافو مخابراتی کار راحتی نیست و در کنار این موارد باید سالیانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه ضروری مخابراتی در استان سرمایهگذاری کنیم.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان، افزود: مهمترین چالش مخابرات در حوزه خدمت رسانی به مردم، نبود توازن بین درآمدها و هزینهها است که راه حل آن ورود حاکمیت به این مورد است و باید با کمک نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، بتوانیم درآمدهای مورد انتظار را از این بخش کسب کنیم.

اسماعیل قربانی، ادامه داد: مردم انتظار دارند که با اطمینان خاطر، کیفیت خوب و پایداری مناسب بتوانند از مخابرات استفاده کنند، به همین دلیل مسئولان مخابرات باید در راستای توسعه و نگهداری تاسیسات خود، برنامهریزی و تلاش کنند. قربانی در ارتباط با افزایش پیدا نکردن تعرفه های مخابرات تاکید کرد: تعرفههای مخابراتی از سال ۸۸ و پس از خصوصی شدن مخابرات و واگذاری آن بر اساس اصل ۴۴، افزایش پیدا نکرده و تعرفه جدیدی برای خدمات مخابراتی ایجاد نشده است.

اسماعیل قربانی، مدیر مخابرات منطقه اصفهان، در ارتباط با فضای مجازی و زیر ساخت های آن ادامه داد: اگر ما انتظار داریم فضای دیجیتالی که کسب و کارها در آن حضور دارند، در کنترل و اختیار حاکمیت باشد، باید به مفهوم واقعی در کشور زیرساخت های آن فراهم و توسعه یابد. از دو دهه قبل درحوزه دیجیتال، دنیا شاهد شکل گیری زیربنای وجودی عصر دیجیتال بود که در ایران مخابرات متولی آن است؛ اگر دنبال بهره مندی از ظرفیت دیجیتالی در دنیا هستیم، قطعا بدون مخابرات و با سرعت بالای اینترنت نمی توانیم این خواسته را اجرا کنیم. برای داشتن ارتباطات با مفهوم دیجیتالی شدن، نیاز است به سمت دسترسی آحاد جامعه به فضای مجازی پرسرعت برویم.
قربانی تاکید کرد: چیزی که مردم و کسب و کارها دنبال آن هستند، دسترسی به فضای مجازی و اینترنت با سرعت بالا است که اجرای طرح نجما ( نهضت جهادی فیبر نوری مخابرات ایران) به همین منظور در دستور کار قرار گرفت.

اسماعیل قربانی، ادامه داد: اگر می خواهیم ورود جدی به فضای مجازی داشته باشیم، نیاز است سرعت نت و دسترسی آن را در حوزه کابران خانگی، سازمانی، کسب و کارها و سایر فعالان حوزه ICT افزایش دهیم. بنابر این برای دسترسی همه کاربران به اینترنت باید از مس گذر کنیم و به سراغ تکنولوژی های نوین مانند فیبرنوری برویم. و باید تا دوسال آینده ظرفیت موجود ۴۰ هزار اتصال فیبرنوری در استان اصفهان را به ۲۰۰ هزار برسانیم. و این امر به معنی سرمایهگذاری عظیم در استان اصفهان در راستای ایجاد زیرساخت های فیبر نوری محسوب میشود.
اسماعیل قربانی، مدیر مخابرات منطقه اصفهان، در پایان گفت: : صنعت ارتباطات تشنه سرمایهگذاری راهبردی است و همه دنیا این نیاز را حس کردهاند و در ۱۰ سال گذشته با حمایت حاکمیت در بسیاری از جاهای کشور سرمایهگذاری در زمینه زیرساختهای الکترونیکی در حال انجام بوده و هست. وی ادامه داد: با شروع دولت سیزدهم تاکید بر توسعه زیرساختهای مبتنی بر فیبر نوری نیز مورد توجه جدی قرار گرفته است. قربانی بیان کرد: بیش از۵۰۰ هزار کیلومتر تار فیبر نوری در استان وجود دارد که در ۱۵ سال گذشته ایجاد شده و در زمان حاضر هفت هزار”اف ای تی”در استان بوجود آمده است که باید بشدت توسعه پیدا کند تا بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/*