وظایف راننده پس از وقوع تصادف

وظایف راننده پس از وقوع تصادف

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

هرگاه تصادف فقط منجر به خسارت مالی شود به نحوی که امکان حرکت از وسیله ی نقلیه سلب نشده باشد، راننده موظف است وسیله نقلیه را در نزدیکترین محلی که موجب سد معبر نمی گردد برای رسیدگی و معاینه، متوقف سازد.

راننده هر وسیله ی نقلیه ای که مرتکب تصادف منجر به جرح یا فوت گردیده، موظف است بلافاصله وسیله نقلیه ی خود را در محل وقوع تصادف متوقف سازد و تا زمانی که تشریفات مربوط به رسیدگی، توسط کارشناسان تصادف راهنمایی و رانندگی خاتمه نیافته، مطلقا از تغییر وضع خودرو یا صحنه تصادف خودداری نماید.

لیکن هرگاه تصادف فقط منجر به خسارت مالی شود به نحوی که امکان حرکت از وسیله ی نقلیه سلب نشده باشد، راننده موظف است وسیله نقلیه را در نزدیکترین محلی که موجب سد معبر نمی گردد برای رسیدگی و معاینه، متوقف سازد. مگر اینکه در مورد خسارت، از طرف بیمه مقرراتی وضع و اعلام شده باشد که در این صورت، توقف در محل به شرط انجام مقررات بیمه، از طرف رانندگان اجباری نخواهد بود.

علاوه بر این، رانندگان وسایل نقلیه ای که به هر ترتیب تصادف کرده اند، در صورت وقوع جرح، موظفند کمکهای لازم را به مجروحان حادثه نموده و در اعزام آنان به بیمارستان، مساعدت نمایند. لازم به ذکر است که در مورد تصادفات منجر به جرح، هرگاه مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته باشد و راننده با وجود امکان رسانیدن مصدوم به مراکز درمانی و یا استمداد از ماموران انتظامی؛ از این کار خودداری کند و یا به منظور فرار از تعقیب، محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند، مقررات تشدید مجازات درباره او اعمال می گردد.

سرهنگ محمدرضا محمدی

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x