متاسفانه وزیر آموزش و پرورش در اولین گام پنبه تجربه و پیشکسوتان را زد

متاسفانه وزیر آموزش و پرورش در اولین گام پنبه تجربه و پیشکسوتان را زد

متاسفانه وزیر آموزش و پرورش در اولین گام پنبه تجربه و پیشکسوتان را زد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز، من فکر می‌کردم فقط ارشمیدوس در وان حمام شگفت انگیزانه فریاد زد

اورگا اورگا اما وزارت آموزش پرورش هم ایضا.

یا این همه شاعر، دانشمندو اساتید فرهیخته ،در باب تجربه قلم فرسایی کردند، فقط و فقط وقتشان را تلف نمودند.

و فقط یک کلمه می‌توان در پایان هر بیت و شعر و کلام فرهیخته‌ای که در باب تجربه است گفت:
این را هم من نمی‌گویم وزارت آموزش و پرورش فخیمه جمهوری اسلامی ایران می‌گوید:آن هم چه کلام با مسمایی:
[ زرشک]

باور نمی‌کنید بخشنامه‌ای را که برای ویژگی ارزیابان بررسی صلاحیت معلمی بیش از سه برابر ظرفیت سال ۱۴۰۲ را مطالعه کنید

متن آن را از سایت اداره کل آموزش و پرورش شهر اصفهان با لینک خبر برای شما می‌گذارم، حداکثر سابقه ارزیابان ۱۸ سال.

{{ اطلاعیه جذب ارزیاب آزمون استخدامی آموزش و پرورش استان اصفهان }}

فرهنگیان علاقه‌مند به همکاری به عنوان ارزیاب آزمون استخدامی آموزش و پرورش استان اصفهان توجه به شرایط عمومی و اختصاصی اطلاعات خود را جهت شرکت در فرآیند ارزیابی ثبت کنند.

علاقه‌مندان حداکثر تا روز شنبه تاریخ ۲۷/ ۳/ ۱۴۰۲ با مراجعه به سامانه جامع مدیریت منابع به نشانی https://erp.isfedu.ir/eforms/arzyab نسبت به ثبت اطلاعات خواسته شده اقدام کنند.

داشتن حداقل مدرک تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر، سابقه خدمت بین ۵ – ۱۸ سال، مهارت تربیتی در ساحت های شش گانه و تسلط بر دانش تخصصی موضوعی و داشـتن تفکر تحلیلی و توانمندی در ارزیابی ویژگی های ارتباطی، شخصـیتی، انگیزه، علاقه و میزان شناخت و انتظارات داوطلبان حرفه معلمی به منظور انتخاب و پذیرش داوطلب اصلح از جمله شرایط عمومی و اختصاصی می‌باشد.

️متن کامل خبر را اینجا بخوانید
https://isf.medu.gov.ir/fa/node/33551

به قول آقای دکتر مهدی طغیانی، نماینده مجلس شورای اسلامی [ لبته او در مورد آب گفت البته در این مورد هم می‌شود گفت : آدم فکر می کند این حجم از حماقت فقط باید برای دوربین مخفی باشد.

کجای دنیا برای انتخاب معلمان جدید الورود از معلمان بی‌تجربه استفاده می‌کنند.

و تجربه و پیشکسوت را به سخره می‌گیرند و در مقابل پیشکسوتان می‌گویند : زرشک

البته تصمیم بدون مشورت در آموزش و پرورش ما یک امر بدیهی است. همیشه نفوذ و دست‌هایی پشت پرده بوده است. نفوذ و دست‌هایی که در دوره‌های مختلف با انگیزه غربی کردن سیستم، خواسته و ناخواسته تلاش خود را نموده است.

حال هم تلاش خود را برای ورود معلمین با دیدگاه‌های غربی به سیستم شروع نموده است و زمینه را فراهم ساخته است.

تحول از همین جا شروع شده است آن هم استحاله آموزش و پرورش.

البته نه بر اساس سند تحول بنیادین بلکه دقیقاً برعکس آن، در حال اتفاق است.

به عنوان یک فرد بی‌طرف این روزها به مراحل ارزیابی ارزیابان منتخب کم سابقه آموزش و پرورش در مکان‌های ارزیابی سری بزنید نگران نشوید ، شاید هم بشوید.

آخر قرار است فرزندانتان را به دست همین ارزیابان و منتخبانشان بسپارید.


در آخر

متاسفانه وزیر آموزش و پرورش در اولین گام پنبه تجربه و پیشکسوتان را زد


با هم برای این مرحوم، وزارت فخیمه آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران ، و نفوذ صدرصدی. نمی دانم چه بگویم ، فقط شرمندگی و ….

قابل توجه وزیر محترم آموزش و پرورش و مراقبت از نفوذ، عواملی که در وزارت خانه هنوز مسئولیت دارند.

جناب آقای وزیر ، جناب آقای دکتر رضا مراد صحرایی ، استفاده از معلم کم تجربه برای انتخاب معلم فرزندان این مرز و بوم ممکن است برخی مشکلات را به وجود آورد. چندین عامل عبارتند از:

کمبود تجربه: معلمان کم تجربه معمولاً تجربه کاری کمتری در حوزه تدریس و مدیریت کلاس دارند. این کمبود تجربه ممکن است، در انتخاب همکار خودباعث شود که نتوانند به همان سطح کیفیت تدریس و مدیریت کلاس معلمان با تجربه برسند. ضمنا در تمام دنیا به این نتیجه رسیده اند که تجربه بزرگان استفاده کنند ، نه اینکه آنها را دور بیاندازند.

عدم آشنایی با فرآیند ارزیابی: معلمان کم تجربه ممکن است با فرآیند ارزیابی، و انتخاب معلمی دیگر و ارزیابی دچار مشکل شوند.

خطر اشتباه در گزینش: استفاده از معلم کم تجربه در فرآیند گزینش ممکن است با خطر انتخاب نامناسب همراه باشد. عدم تجربه کافی معلم ممکن است منجر به ارزیابی ناصحیح مهارت‌ها و توانمندی‌ها شود و در نتیجه، انتخاب معلمان ناسازگار با نیازها و ماموریت مدرسه را به همراه داشته باشد. که این برای آیندگان قابل جبران نخواهد بود.

نیاز به آموزش و پشتیبانی بیشتر: معلمان کم تجربه نیازمند آموزش و پشتیبانی بیشتر هستند تا بتوانند به کیفیت مطلوب تدریس و مدیریت کلاس برسند. این نیاز به هزینه‌های مالی و زمانی بیشتری را به همراه دارد. و بعدها می توان از این همکاران استفاده حوبی شود،

با این حال، با ارائه آموزش و راهنمایی مناسب، معلمان کم تجربه می‌توانند به تدریس و مدیریت کلاس بهتری دست پیدا کنند. همچنین، انتخاب معلمان باید به‌طور جامع بر اساس مجموعه‌ای از معیارها، ارزیابی‌ها و مصاحبه‌ها صورت گیرد تا بهترین انتخاب ممکن انجام شود. نه اینکه هر کسی اینقدر سابقه دارد، خواهشمند است کمی تفکر کنید و با نونهالان این مرز و بوم بازی نکنید.

جناب وزیر آیا این مهم را نفوذ نمی دانید؟؟؟؟؟؟

انتهای پیام/*

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *