اجتماعی استان اصفهان اقتصادی تصاویر چندر رسانه مرکزی یادداشت/مقاله/گفتگو/مصاحبه

توسعه شبکه همراه اول در روستاهای پشتکوه شهرستان فریدونشهر

توسعه شبکه همراه اول در روستاهای پشتکوه شهرستان فریدونشهر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری احوال نیوز :

با گسترش زیرساختهای مخابراتی، شبکه اپراتور همراه اول در سایت گردنه هیران از توابع شهرستان فریدون شهر  توسعه یافت.
در راستای ارتقاء ارتباطات روستایی و برخورداری مناطق غیر شهری از زیرساختهای مخابراتی ، سایت گردنه هیران به تکنولوژی G3 مجهز گردید.

سال ۱۹۷۳ بود که مارتین کوپر Martin Cooper در حال صحبت با گوشی همراه‌ یکی کیلویی و بی‌سیم‌اش در خیابان، همه را شوکه کرد، مردم هیچ فکرش را نمی‌کردند که توسط امواج مغناطیسی شبکه‌های تلفن همراه و مخابراتی، این دستگاه کوچک بی‌سیم، تمام دنیای آن‌ها ‌می‌شود. اگر می‌گوییم تمام دنیا، واقعا سخن به گزافه نگفته‌ایم، با پیشرفت دنیای الکترونیک و گجت‌های هوشمند، دیگر کمتر پول را لمس می‌کنیم، کمتر با قلم و کاغذ سر و کار داریم و حالا با آمدن کرونا، هیولای قرن، کمتر همدیگر را می‌بینیم خلاصه اینکه تپش زندگی ما جدا از موارد حیاتی، به امواج مغناطیسی برج‌های مخابراتی بسته است.
منظور از نسل Generation شبکه‌های مخابراتی چیست؟
سرعت اینترنت شما بسته به نوع قدرت سیگنالی که از شبکه‌های تلفن همراه می‌گیرد، با نمایش یک عدد در کنار حرف G (مخفف Generation به معنی نسل) شبیه G2، ۳G، ۴G بر روی سیگنال بار، روی صفحه‌ی موبایل ظاهر می‌شود. هر نسل، معرف یک مجموعه از استانداردهای شبکه تلفن همراه است که این تکنولوژی را بر روی دستگاه‌های کاربران پیاده سازی می‌کند. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سرعت، ابزارها نیز برای سازگاری با آن، روز به روز تغییر کردنند و تغییرات آن‌ها به صورت خلاصه:
۱٫ نسل اول شبکه تلفن همراه (G 1) با سرعت ۲٫۴ کیلوبیت برثانیه، حتی برای مکالمه هم گاها کم می‌آورد چه برسد برای انتقال دادها.
۲٫ نسل دوم شبکه تلفن همراه (G 2 ) بر اساس تکنولوژی  GSM با سرعت ۶۴ کیلو بیت بر ثانیه و تبدیل سیگنال آنالوگ به دیجیتال کمی قدرت گرفت،
۳٫ نسل سوم شبکه تلفن همراه (G3) با سرعت ۱۴۴ کیلو بیت بر ثانیه یا به عبارتی ۲ مگابیت.
۴٫ نسل چهارم شبکه تلفن همراه (G4) با سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه که مبتنی بر تکنولوژی LTE سرعت آن به یک گیگابیت بر ثانیه نیز می‌رسد، ارائه شدند.
۵٫ نسل پنجم شبکه تلفن همراه (G5) نیز برای شکل‌گیری دنیایی هوشمند با سرعتی بالا، در حال پوشش دهی مناطق مختلف در حال پیشروی است.

نسل سوم G 3 نسل نوین شبکه‌های تلفن همراه
نسل سوم  G3  استانداردهایی از فناوری وایرلس برای ما رونمایی کرد که خیلی خوشایند بود. وبگردی، ارتباط سریع از طریق آدرس الکترونیکی (ایمیل)، بارگیری ویدئو، اشتراک‌گذاری تصاویر و سایر فناوری‌هایی تلفن‌های هوشمند که در نسل سوم شکوفا و معرفی شد. اهداف تعیین شده برای نسل سوم ارتباطات سیار به صورت تجاری در سال ۲۰۰۱، به منظور تسهیل انتقال ظرفیت صوتی و داده‌ای بیشتر، پشتیبانی از طیف وسیعی از نرم‌افزارها و افزایش انتقال داده با کمترین هزینه بود.
در سیستم ارتباطات سیار جهانی، از فناوری جدید UMTS در ساختار استاندارد شبکه G3 ، استفاده می‌شود. این شبکه جنبه‌هایی از شبکه نسل دوم  G 2  را با برخی از تکنولوژی و پروتکل‌های جدید، برای ارائه سریع‌تر داده‌ها ترکیب می‌کند. البته این مجموعه‌ی ارائه شده باید بر طبق قوانین ارتباطات سیار بین المللی ۲۰۰۰ (International Mobile Telecommunications) که به IMT-2000  نیز معروف است، باشد. یکی از الزامات IMT-2000، ارائه‌ی سرعت حداقل ۲۰۰ کیلوبیت برثانیه است، تحت این شرایط می‌توان این نسل از شبکه اتصالات از راه دور را به نام نسل سوم  خواند.

دلیل محبوبیت نسل سوم شبکه‌های تلفن همراه

محبوبیت نسل سوم G 3 به دلیل قابلیت پشتیبانی مالتی مدیا همزمان با استریمینگ است. در نسل سوم ۳G، دسترسی جهانی و قابلیت حمل انواع دستگاه‌ها (به عنوان مثال دستگاه‌ها پزسیار) امکان‌پذیر شده است. بهبود نحوه فشرده سازی صدا هنگام مکالمه (تبدیل سیگنال‌های صوتی به داده‌ی دیجیتالی) و افزایش بهره‌وری از طیف فرکانسی برای تماس‌های همزمان اینترنتی، بسیار رضایت‌بخش بود. استاندارد اتحادیه ارتباطات بین المللی نسل سوم، برای IMT-2000 با سرعت ثابت ۲ کیلو بیت بر ثانیه و سرعت موبایل  ۳۸۴HSPA است. همانند اینترنت نسل دوم، نسل G 3  نیز با ارتقاء به G 3.5 و G 3.75   و خدمات بهتر و بیشتر، برای رسیدن به نسل چهارم G 4  معرفی شدند.

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x