واکنش تند محسن رضایی به عذرخواهی روحانی از مردم و نظر وی در مورد سقط جنین

به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز ، محسن رضایی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی “اشاره” با تبریک حلول ماه رجب و میلاد فرخنده امام محمد باقر(ع) و با اشاره به حضور مردم در جشنهای سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: مردم، گلایه مند و امیدوارند؛ مردم حق دارند. در کل عالم هیچ ملتی به خوبی ملت ما نیست؛ با همه وجود و با جان و دل، قدم در دفاع از ایران و اسلام گذاشتهاند. دولتها آمدهاند و وعده دادهاند و عمل نکردهاند. ما به سهم خودمان سیاستهای کلی اقتصادی را به رهبر انقلاب تقدیم و ایشان با دقت این سیاستها را تکمیل و تصحیح و ابلاغ کردهاند. اما این سیاستها تبدیل به قانون و برنامه نشد. کشور به دولتهای کارآمد، قوی، مسئولیت پذیر و پاسخگو نیاز دارد. البته دولتها باید از اول تا پایان تلاش کنند اما عذرخواهی در ماههای پایانی کافی نیست.
وی گفت: در خراسان رضوی ۲۳۰۰ پروژه نیمه تمام وجود دارد؛ در بانکهای استان ۱۳۱ هزار میلیارد تومان توسط مردم و شرکتهای استان سپردهگذاری شده و عدد بزرگی از آن به تهران رفته؛ اقتصاد ایران متمرکز است و تهران تصمیمگیرنده است. بحث استانهای قوی اقتصادی که مطرح کردم و گفتم با اختیارات گسترده مثل ساتراپهای قدیم یا ایالتها اداره شود، یک ضرورت مدیریتی برای تحول اقتصاد کشور است. تحول کشور بدون تلاش محقق نمیشود؛ باید برنامه و اداره و مسئولیت و اختیار کارهای اقتصادی را به استان ها و مناطق داد. اگر اقتصاد استانهای مرزی سامان نیابد، اقتصاد مقاومتی شکل نمیگیرد.
وی با اشاره به مختصات دولت های تحولگرا در عرصه اقتصاد گفت: دولتهای آینده باید با برنامه اقتصادی جلو بیاید و برنامههای تحولی را اقدام کند. من برداشتم این است که مردم از وعده دادن و حرف زدن خسته شدهاند. دولت آینده باید با یک تیم اقتصادی بیاید و تحول اقتصادی به وجود بیاورد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتصاد باید با ثبات و بدون تلاطم به پیش برود در این صورت است که پول ما معتبر میشود. اگر ایالتهای اقتصادی تشکیل شود، ضمن ایجاد ظرفیت برای ۱۰ میلیون شغل، دولت دست از دخالت در امور اقتصادی مناطق بر خواهد داشت و صنعت، کشاورزی و سرمایه گذاری رونق پیدا میکند. تولید ملی پشتوانه پول ملی خواهد شد. تولید ملی، اشتغال واقعی و سرمایهگذاری مثبت را پدید میآورد. ما میتوانیم با تحول اقتصادی ارزش پول ملی خودمان را تقویت کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع جمعیت فعال کشور گفت: جمعیت ایران و ترکیب آن، الان یک فرصت است ولی در سال ۱۴۳۰ تبدیل به یک تهدید خواهد شد. با جوانان الان می شود اقتصاد ایران را متحول کنیم زیرا آرام آرام به سوی کهنسالی خواهیم رفت و از سی سال دیگر جمعیت بازنشستگان بیش از فعالان خواهد شد. اگر از این دوران جوانی کشور استفاده نکنیم، وضع خطرناکی پیش میآید.
استاد دانشگاه امام حسین (ع) گفت: یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی، ثبات است. اگر ثبات قیمتها، ثبات در بورس و ارز نباشد، با کوچکترین تلاطم، برخی خانوادهها در یک شب فقیر میشوند. سیاستهای پولی، مالی و ارزی باید توسط دولت مرکزی به درستی اتخاذ شوند. نمیشود که بدون آگاهی مردم، نرخ بنزین را بالا برد. مردم از نوسانات ناگهانی و غیرشفاف، عصبانی میشوند و حق دارند.
وی در زمینه عدالت در گام دوم انقلاب اسلامی گفت: یکی از اهداف انقلاب اسلامی عدالت بوده و است. قانون اساسی هم بر رکن عدالت و حق تاکید کرده است. مردم، عدالت قبل از تولید و عدالت در فرصتها و عدالت در توزیع عادلانه درآمدها را میخواهند و این مطالبه درستی است که باید با قاطعیت اجرا شود. باید اتکا به درآمدهای نفتی را از دولت بگیریم تا منشا مسائل تبعیض آمیز نشود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/*