استان جنوب فرهنگ و هنر

جامعه به سیل متقاضیان تحصیلات تکمیلی نیاز ندارد

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور:

جامعه به سیل متقاضیان تحصیلات تکمیلی نیاز ندارد

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: جامعه امروز به سیل متقاضیان دوره‌های تحصیلات تکمیلی نیازی ندارد بلکه به افرادی توانمند برای بهره‌ گیری از مهارت‌ها و تولید با کیفیت نیازمند است.

به گزارش پایگاه خبری احوال نیوز و به نقل از ایرنا، جواد حاتمی دوشنبه ۲۶شهریورماه در آیین تکریم و معرفه رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس، اظهار داشت:
به همین دلیل اجرای طرح آمایش آموزش عالی در کشور ضروری است.
وی ادامه داد: در شرایطی که امروز ظرفیت دوره روزانه مهندسی دانشگاه دولتی تکمیل نمی‌شود، پذیرش ۸۰ هزار دانشجو برای دانشگاه علمی کاربردی آماری مطلوب به شمار می‌رود.
حاتمی گفت: در برخی دانشگاه های علمی کاربردی افراد در نوبت شرکت در دوره ها هستند و حتی یک نفر فارغ التحصیل بیکار وجود ندارند و در حال حاضر یک میلیون و ششصد هزار نفر از جمعیت فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی، شاغل هستند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: استان فارس در عرصه صنعت و توریسم دارای ظرفیت‌های بی نظیری است که می‌تواند توسط دانشگاه علمی کاربردی پوشش داده شود.
در این آیین همچنین مشاور استاندار فارس در امور دانشگاه ها گفت: برای بدل شدن به کشورهای توسعه یافته راهی جز طی مسیر علمی فناوری نداریم.
آیت الله رزمجو با بیان اینکه زمان دانشگاه‌ های دانش محور و پژوهش محور سپری شده است، ابراز داشت: امروز از آموزش، پژوهش و فناوری سخن می‌گوییم یعنی دانشگاهی که بتواند کارآفرینی کند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید بتواند هزینه های خود را تامین کند گفت: برای رسیدن به این مهم دانشگاه جامعه علمی کاربردی باید کیفیت را سرلوحه کار خود قرار دهد.

** آمایش آموزش عالی استان فارس زیر نظر دانشگاه شیراز انجام می‌شود
مشاور استاندار فارس بیان داشت: آمایش آموزش عالی استان اولویت اصلی است و رئیس دانشگاه شیراز این طرح را مدیریت خواهد کرد.
رزمجو دانشگاه های شیراز و علوم پزشکی را الگوی دیگر دانشگاه های استان دانست و اضافه کرد: این دو دانشگاه نه تنها در ایران که در جهان حرفی برای گفتن دارند و بیش از هزار عضو هیات علمی در این دانشگاه مشغول هستند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس نیز در این آیین با بیان اینکه افزایش کیفیت کالای ایرانی نیازمند استفاده از افراد ماهر است، گفت: کشور در بسیاری از حوزه های به روز دنیا از لحاظ آکادمیک در سطوح عالی است اما در کیفیت بخشی محصولات موضوع نبود تکنیسین ماهر احساس می شود.
حبیب دانش منش ابراز داشت: دانشگاه اهداف کلانی دارد و از آنجا که در چارچوب آموزش و پژوهش عملکردی مطلوب داشته است، نمی‌توان بر آن خرده گرفت.
وی با اشاره به فعالیت های دانشگاه شیراز طی دو سال در زمینه مهارت آموزی گفت: یکی از ابزارهای حوزه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌ بنیان است اما باید توجه داشت که این مساله به معنای ریاضت اقتصادی نیست بلکه استفاده از دانش و فناوری است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس به ایجاد مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه شیراز اشاره کرد که هم‌اکنون بیش از ۳۰ شرکت دانش بنیان به واسطه آن راه‌اندازی شده است.
دانش‌ منش دانشگاه علمی کاربردی را نقطه قوت وزارت علوم در کارآفرینی دانست و بیان داشت: این دانشگاه با صنعت پیوند برقرار کرده و رشته‌های مورد نیاز جامعه را تأسیس کرده است.
وی از ایجاد و تکمیل اکوسیستم کارآفرینی با عنوان نخستین گام در اجرای برنامه های دانشگاه علمی کاربردی یاد کرد.
دانش منش گفت: تجاری سازی ایده های نو در بحث سرمایه گذاری، افزایش کیفیت آموزش با استفاده از استادان ماهر، شناسایی ظرفیت های استان، هدایت و کمک به مراکز برای ارتقای سطح کیفیت و کمیت، کمک به گسترش فعالیت های فرهنگی، حمایت از فعالیت های دانشجویی در قالب تشکل ها و انجمن های علمی از اقدامات مهمی است که در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.
در این مراسم از محمد باقر احمدی تقدیر و حبیب دانش‌ منش به عنوان رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس منصوب شد.

انتهای پیام/*

نظرات
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x